Barion Pixel

Mit jelent pontosan a szempilla hosszabbítás?

A prémium minőségű szempillahosszabbítás egy olyan kozmetikai szolgáltatás, amely során a természetes szempillákat hosszabbítjuk, hogy szebbé varázsoljuk a szemet és az arcot. A szempilla hosszabbítások több különböző méretben, stílusban és volumenben készülhetnek és számos kiváló minőségű szintetikus vagy természetes anyagot használnak az elkészítéséhez. A puhaság, tartósság, a természetes megjelenés és a prémium minőség eléréséhez a nercprémből, esetleg selyemből vagy szintetikus prémből készített szempillákat gondosan válogatják és kézzel készítik, hogy minél inkább utánozzák a valódi szempillák megjelenését. A régebben állati szőrből készített pillákat mára teljesen felváltották a szintetikus szempillák, hiszen az állati szőrök nedvesen akár kellemetlen szagúak is lehetnek, göndörödhetnek, illetve sokan allergiások a különböző állatszőrökre.

 

Tudtad? Már az ősidőkben is gyönyörű, hosszú szempillákra vágytak az emberek

Több ezer évvel ezelőtt az ősi Egyiptomban is már különböző fésűket, festékeket és ápolókat használtak a minél hosszabb, dúsabb, sötétebb színű szempillák eléréséhez, mivel a férfiak és a nők egyaránt sötét, hosszú szempillákra vágytak, hogy megvédjék szemüket az erős napsugárzástól. A Római Birodalomban a hosszú szempillák nem csak praktikus célokat szolgáltak, de a szűziesség és moralitás szimbólumai is voltak.

 

Hogyan válassz szempillahosszabbítást, ami valóban illik hozzád?

A prémium minőségű szempilla hosszabbítások számtalan minőségben, hosszban, vastagságban, stílusban és formában készülnek, ezért nehéz dönteni, milyenre is van szükségünk, milyen való az arcunkhoz, szemformánkhoz, stílusunkhoz. A szempillákat tartós ragasztóval rögzítik a saját szempillákhoz, így hetekig, hónapokig fennmaradhat, ezért bár alkalmi viselethez nem ajánljuk ezeket a tartós szempilla hosszabbításokat, de a hétköznapi megjelenést, mindennapi sminket szépen kiegészítheti egy arcunkhoz illő műszempilla.

A szempillák hossza és formája mindenképpen fontos, hogy az arc és szemformához igazodjon. A természetes és egészséges kinézet eléréséhez a legjobb, ha maximum 3 mm-rel hosszabb műszempillát használunk a természetes szempillánkhoz képest, és egy olyan formájú pillát ami nem tér el nagyban az eredeti formától és illeszkedik arcunk és szemünk formájához. Ugyanez igaz a szempillahosszabbítás volumenére, dússágára is, melyet szintén a természetes szempillák típusától, mennyiségétől függően érdemes megválasztani.  A legjobb ezért profi szempilla stylist-tal készíttetni szempillánkat, aki gyakorlott a megfelelő szempilla hosszabbítás kiválasztásában és minőségi alapanyagokkal dolgozik.

Hogyan rögzítjük a prémium minőségű szempilla hosszabbításokat?

Find the best glue / adhesive for you in your eyelash stylist salon.

A prémium szempillahosszabbítások egyik legnagyobb előnye, hogy megfelelő ápolás esetén akár többször is fel lehet tölteni, vissza lehet pótolni. Speciális szempilla tisztító samponnal tisztíthatóak és megőrízhető kiváló állapotuk.

A felhelyezés különböző szempillaragasztók segítségével történik. A ragasztó tisztán szárad, tartós és természetes megjelenést biztosítva hozzárögzíti a szempilla hosszabbításokat a saját szempillákhoz.

A prémium minőségű szempillahosszabbítások egyszerű és kényelmes megoldást jelentenek a szemek, szempillák megszépítésére és kifejezetten közkedveltek akár alkalmi, akár hézköznapi viseletre.

Mi a Luxury Eye-nál a legmagasabb minőségű, nemzetközi versenyeken is elismert és díjnyertes szempillahosszabbításokat készítjük és forgalmazzuk webshopunkban, illetve minden, a minőségi szempillahosszabbításhoz szükséges kelléket és kiegészítőt megtalálhatsz nálunk.

Vélemény, hozzászólás?