Molnár Ildikó

Budapest / magyarország
2010 -ben fejeztem be a legelső szempilla hosszabbító tanfolyamomat, közvetlenül a kozmetikai tanulmányok befejezése után. Azóta több más képzésen, és számos versenyen vettem részt. (Ebből sikerült dobogós helyezéseket elérnem: 1. és 2. helyezett – 1D Classic kategória, 1. helyezett – 3-5D kategóriában).
2016-ban kozmetikai mesterképzést szereztem, és pedagógusként végeztem a főiskolán. A szempillahosszabbítás készítése lett a fő profilom – és a szenvedélyem is – 2014 – óta ez a fő állásom. Amikor szempillát építek, a természetes megjelenésre törekszem. A legjobban az tetszik, ha egy frissen épített szett, karaktert ad az arcnak, miközben észrevétlenül egybeolvad vele. A makacs tudásszomj és az erős belső motiváció, hogy a munkám egyre jobb legyen, részt vettem újra és újra különböző képzéseken. Minden egyes alkalommal, amikor valami újat tanultam, és ahogy a technikám fejlődött, és a tudásom bővült, erősebb lett a késztetés arra, hogy továbbadjam mindazt, amit az évek során tanultam és tapasztaltam. Minden munkámmal folyamatosan igyekszem képviselni a minőséget és értéket, valamint a képzéseimet, hogy a tanítványaim – mint én egyszer – minőséget és értéket kapjanak! Érték, amelyet képviselni tudnak, amiben dolgozni tudnak, és amiért dolgozhatnak, és amit ők maguk is képesek lesznek továbbadni, ha eljön az ideje.
A csodák mindig a komfortzónádon kívül történnek!
Tehát ha készen állsz arra, hogy megfogjuk egymás kezét, és megtesszük az első lépést együtt a szempillák csodálatos világában, az ajtóm nyitva áll előtted. Akár tanulni vágyó, akár mesés szempillákat szeretnél!

Bognár Gréta

Gyöngyös / Magyarország
 
 
Tanulmányaimat 2012-ben kezdtem Budapesten kozmetikusként, majd 2013-ban (elsőéves hallgatóként) megszerveztem osztályom első Classic szempillaépítő tanfolyamát. Nagyon vártam, és olyan izgatott voltam, mint egy kislány. A tanfolyam után azonnal éreztem, hogy ez nem elég még ahhoz, hogy profi szempillaépítő legyek, ezért tovább képeztem magamat. Kozmetikusként 2014 nyarán végeztem.
 
Megnyitottam a kis szalonomat Gyöngyösön, és elkezdtem mélyebben belemerülni a szempillaépítés világába. Ennek köszönhetően 2017 óta csak „Volume szempillákat” építek vendégeimnek. Itt kezdődött a hivatás iránti „szerelmem”, a „Volume Lashes” világa megmutatta, amit mindig is látni akartam vendégeim arcán, amikor elmentek: önbizalmat és elégedettséget. A döntő év kezdete 2018 volt, hiszen ettől az évtől végre elérhetővé váltak a Luxury Eye termékek Magyarországon.
 
Kozmetikusként is a professzionális minőségre törekedtem, ezért elengedhetetlen volt számomra, hogy szempilla stylistként is a luxust és minőséget biztosítsam, melyet végül a „Luxury Eye” márkában megtaláltam. 2019 -ben, nagy örömömre, nagy szorgalommal részt vettem egy Luxury Eye Trainingen és ettől a ponttól kezdődött a „Szerelem” a Luxury Eye-al.
 
2020 -ban én lettem az első gyöngyösi Luxury Eye Referencia szalon. A folyamatos képzésnek és kitartásnak köszönhetően a munkám kiváló volt, és Helga engedte, hogy csatlakozzam a csapatához. 2021. április 18 -án valóra vált az óriási álmom: elvégeztem a két napos trainer képzést. Én lettem a 3. Luxury Eye oktató Magyarországon. Új fejezet kezdődött az életemben, amire vártam! Arra törekszem, hogy tanítványaimnak átadjam a szakmában rejlő szeretetet, buzgalmat, szorgalmat és tudást.
 
Ezt követően meghívást kaptam egy tévéműsorba egy interjú részeként, mint szempilla stylist és oktató, hogy bemutassam a munkámat és meséljek az embereknek a pillák világáról.
 
Ha azt csinálod, amit szeretsz, akkor szabad vagy, ha szereted, amit csinálsz, boldog leszel!
 
Most boldog vagyok!

Szücs Mónika

Bécs / Ausztria

2010-ben végeztem az első Classic Szempilla tanfolyamomat, ezzel egy időben kozmetikai bizonyítványt is szereztem . Azóta megszállott pillásként dolgozom, egy kisebb megszakítással. A munkámat egy kisvárdai szépségszalonban kezdtem, ahol még az ömlesztett szempillákkal dolgoztunk, nagy kihívás volt, de én ezt is szeretem .

2012-ben volt egy egy éves szakmai szünet, amikor kiköltöztünk Ausztriába,
azonban a szakmámat ekkor sem adtam fel, ugyanis 2015-ben sikerült kiváltanom a kozmetikai vállalkozói igazolványomat.
Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy szeretnék egy igazi osztrák szalont, ahol igazán önmagam lehetek. Nagy nehézségek és sok kitartó munka után 2018-ban megnyitotta ajtóit Bécs központjában a Beauty Essence szalonunk, ami igazi kis ékszerdoboz lett.

2017-ben megismerkedtem Helgával és a Luxury Eye márkával. Igazi szerelem volt és ami a legfontosabb, láttam a minőségi változást a munkában.
Egy év múlva én képviselhettem Ausztriát, hiszen Luxury Eye Disztributor lettem .

Az évek folyamán szerzett tapasztalatok arra sarkalltak és késztettek, hogy a tudást, amit eddig megszereztem át kellene adnom, mely pedagógiai múltam miatt nem is állt távol tőlem .
2018-tól Classic Szempilla építő tanfolyamokat tartok, de ezt kevésnek éreztem, így 2022 júniusától a Luxury Eye oktatójaként oktathatok, megszerezve minden oktatói rejtelmet Helgától.

“A tehetség kevés ahhoz, hogy valaki sikeres legyen… Óriási szorgalom és alázat szükséges ahhoz, hogy valaki egész pályafutásán keresztül sikeres legyen . “